30 Januari 2002

Äntligen har det nya domännamnet (johan-suzz.com) kommit igång på riktigt. Blev tvungen att fixa lite <base>-taggar för att få allt att funka.

20 Januari 2002

Lade ut hemsidan på nytt på ny adress (vi har fått egen domän!). Uppdaterade även alla personer i släktforskningen (något hundratal nya namn adderade) och lade även dit en ny räknare på förstasidan.

28 Juli 2001

Ändrade lite på koden för att visa räknaren eftersom TheCounter nu vill ha betalt om man vill använda sig av utseendet jag hade på räknaren förut.

17 Juni 2001

Uppdaterade registren med våra anor. Det är väl ett antal nya namn där (vet ej hur många). Gjorde också en "förstasida" för registren där det står hur många personer det innehåller och källor, m.m.

6 Maj 2001

Gjorde om länken till den här sidan så att det fungerar bättre än förut. Gjorde också om popup-fönstret för att visa bilder. Nu stängs fönstret så fort det tappar fokus.

4 Maj 2001

La till lite meta-taggar på indexsidan så att sökmotorer lite lättare hittar hit. Fixade ett nytt stylesheet för gästboken så att bakgrunden blir rätt både i Netscape och IE.

3 Maj 2001

Såg till att all kod var "Valid HTML" och "Valid CSS". Fixade samtidigt till så att det blev lite renare stylesheets och struktur på filerna.


Om du skulle hitta något som inte verkar fungera på sidorna eller har andra tips på förbättringar så får du väldigt gärna kontakta mig.
En sak som jag dock redan vet om är att menyn till vänster inte verkar fungera i IE 4.x!