Johans förfäder Suzz's förfäder Johan foton Suzz foton

Släktforskning

Vi har båda börjat att släktforska en del på våra respektive släkter. Vi är dock fortfarande väldigt mycket nybörjare eftersom vi startade först vintern -99.

Trots att man är nybörjare blev vi dock båda förvånade över hur pass enkelt det var att ganska snabbt hitta ett par generationer tillbaka. Det svåraste är oftast att läsa de gamla prästernas kråkfötter.

När man väl börjat så är det väldigt lätt att bli biten och man vill gärna hitta så mycket som man bara kan i de gamla kyrkoböckerna.

Om du vill titta närmare på det vi hittat om våra släkter så kan du klicka dig vidare här nedanför eller använda dig av undermenyn längst upp på sidan.

Min (Johan) släktforskning kretsar mycket runt Linde socken på Gotland och då speciellt gården Duckarve. Jag har dock på min morfars gren en del personer i Blekinge (bl.a Ramdala, Fridlevstad och Karlskrona). Direkt till registret över alla mina anor.

Suzz's släktforskning är mest i Blekinge (Ramdala, Jämjö m.m) men vissa grenar finns även i Göinge-trakten, bl.a en ryttarsläkt. Direkt till registret över Suzz's alla anor.

Här kan du titta runt bland de gamla bilder som jag hittat på olika personer.

Suzz's släktalbum

WebGotland